BIERPOP 10 NOVEMBER 2018

Bierpop barst uit zijn voegen, daarom gaan we verhuizen! Van Hardenberg naar de IJsselhallen in Zwolle, om precies te zijn. Daar is het veel groter, dus meer ruimte voor muziek. En bier. De complete line-up blijft nog even een verrassing, maar Suzan & Freek en Wulf zijn sowieso van de partij. Uiteraard staat ook Miss Montreal zelf weer op het podium.

We laten Hardenberg wel met een beetje pijn in ons hart achter, maar Zwolle is wat ons betreft de perfecte stad voor Bierpop next level. En nét wat dichterbij voor iedereen die niet in het Oosten woont, ook belangrijk. Door de goede OV aansluiting in Zwolle kan iedereen veilig thuiskomen, daarom hebben we geen indoor camping dit jaar.

Vanuit Hardenberg rijdt er een heuse BierpopBus naar Zwolle (en terug) en het mooie is: bij het instappen krijg je meteen een gratis muntje. Kun je bij binnenkomst meteen door naar de bar.

Bierpop betekent vooral dansen, drinken en goed eten. Ook dit jaar is Sanne Hans (Miss Montreal) de drijvende kracht achter Bierpop. “De vierde keer alweer! En nu dus in Zwolle, ook een te gekke stad. Ik ben supertrots dat Bierpop zo goed gaat dat we meer ruimte nodig hebben. Voor mij is het ook de perfecte afsluiter van het festivalseizoen: net als je afkickverschijnselen begint te krijgen, is er nog Bierpop in november. Bier, bands en allemaal leuke mensen: eigenlijk is het supersimpel. Ik heb er onwijs veel zin in. Zie ik jullie daar?!”

Bierpop 2018 in de IJsselhallen in Zwolle. Mooi man! 

LOCATIE

IJSSELHALLEN
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
Telefoonnummer: +31 (0) 38 421  18 43
www.ijsselhallen.nl

 

VERVOER

Bierpop 2018 is bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Auto
De IJsselhallen is te bereiken via de A28. Neem de afslag Zwolle Zuid en volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.

Trein
Vanaf het station van Zwolle is het 10 minuten lopen naar IJsselhallen. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Steek aan het eind daarvan de Veerallee/Willemskade over. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Steek nu rechtdoor de parkeerplaats over en loop linksom langs het IJsselhallen-complex.

Bus
Reis je per bus? Kijk dan even op www.9292.nl voor de meest actuele buslijnen en tijden.