BIERPOP 10 NOVEMBER 2018

Bierpop vindt dit jaar na 3 fantastische edities in Hardenberg voor het eerst plaats in Zwolle. Naast Miss Montreal, Wulf en Suzan & Freek zijn ook Kensington en the Cool Quest bevestigd voor Bierpop.

Zwolle is wat ons betreft de perfecte stad voor Bierpop next level. En nét wat dichterbij voor iedereen uit het westen van het land, ook belangrijk. Door de goede OV aansluiting in Zwolle kan iedereen veilig thuiskomen, daarom hebben we geen indoor camping dit jaar.

Vanuit Hardenberg rijdt er een heuse BierpopBus naar Zwolle (en terug) en het mooie is: bij het instappen krijg je een gratis consumptiemuntje. Kun je bij binnenkomst meteen door naar de bar.

Bierpop betekent vooral dansen, drinken en goed eten. En dat wordt dit jaar nóg leuker! Voor het eerst heeft Bierpop namelijk een 2e podium, het ‘Bruispodium,’ waar we in samenwerking met Buro Ruis en Hedon te gekke bands uit de regio programmeren. The Cool Quest, Money & The Man, Cold Turkey en Stones Sessions mogen het Bruispodium inluiden.

Daarnaast zal Bierpop dit jaar eerder starten met het NPO Radio 2 Muziekcafé. Vanaf 16.00 uur zijn hier optredens van o.a. Diggy Dex, The Cool Quest en Miss Montreal. Tussen 16.00-23.00 zal Bierpop 2018 live worden uitgezonden op NPO Radio 2, gepresenteerd door Daniël Dekker en Corné Klijn.

Ook dit jaar is Sanne Hans (Miss Montreal) de drijvende kracht achter Bierpop. “De vierde keer alweer! En nu dus in Zwolle, ook een te gekke stad. Voor mij is het ook de perfecte afsluiter van het festivalseizoen: net als je afkickverschijnselen begint te krijgen, is er nog Bierpop in november. Bier, bands en allemaal leuke mensen: eigenlijk is het supersimpel. Ik heb er onwijs veel zin in. Zie ik jullie daar?!”

Bierpop 2018 in de IJsselhallen in Zwolle. Mooi man! 

LOCATIE

IJSSELHALLEN
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
Telefoonnummer: +31 (0) 38 421  18 43
www.ijsselhallen.nl

 

VERVOER

Bierpop 2018 is bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Auto
De IJsselhallen is te bereiken via de A28. Neem de afslag Zwolle Zuid en volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.

Trein
Vanaf het station van Zwolle is het 10 minuten lopen naar IJsselhallen. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Steek aan het eind daarvan de Veerallee/Willemskade over. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Steek nu rechtdoor de parkeerplaats over en loop linksom langs het IJsselhallen-complex.

Bus
Reis je per bus? Kijk dan even op www.9292.nl voor de meest actuele buslijnen en tijden.