BIERPOP FAQ

algemeen

+ Wanneer vindt Bierpop 2018 plaats?

Bierpop vindt plaats op 10 november 2018 van 15:30 – 01:00.

+ Waar vindt Bierpop 2018 plaats?

Bierpop 2018 vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Het adres is:
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle, Telefoonnummer: +31 (038) 421 18 43, www.ijsselhallen.nl

+ Wie treden er op?

Het programma kan hier gevonden worden.

+ Ik zou graag als vrijwilliger aan de slag gaan bij Bierpop. Kan dat?

We zouden het leuk vinden als je ons kwam helpen, maar helaas heeft de IJsselhallen eigen personeel.

+ De timetable

De timetable voor Bierpop 2018 staat hier.

-

vervoer

+ Hoe kom ik daar?

Bierpop 2018 is bereikbaar met de auto en openbaarvervoer.

  • Auto → De IJsselhallen is te bereiken via de A28. Neem de afslag Zwolle Zuid en volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.
  • Trein → Vanaf het station van Zwolle is het 10 minuten lopen naar IJsselhallen. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Steek aan het eind daarvan de Veerallee/Willemskade over. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Steek nu rechtdoor de parkeerplaats over en loop linksom langs het IJsselhallen-complex.

-

kaarten

+ Wat zijn de kosten?

Een reguliere kaart kost 39,95. *Alle tickets zijn inclusief online servicekosten. Koop je je kaarten via het call center van Ticketmaster, bij de Primera of aan de deur, dan kunnen er aanvullende kosten in rekening gebracht worden.

+ Hé! Waarom zijn de kaarten duurder dan vorig jaar?

We gaan dit jaar met Bierpop nog groter uitpakken. Zowel in de programmering als in de aankleding van het evenement. Dat betekent dat we hogere kosten hebben. We hebben ons best gedaan om de kosten zo min mogelijk door te berekenen in de kaartprijs. We ontkomen er helaas niet aan dat we de ticketprijs lichtelijk hebben moeten verhogen.

+ Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten kunnen hier gekocht worden.

+ Moet ik mijn kaartjes uitprinten of kan het ook op mijn telefoon?

Het kan zowel op papier als op je telefoon. Zorg wel dat als je je tickets op je telefoon bewaart en je telefoon goed opgeladen is.

+ Ik ben ziek / Ik kan niet komen. Wat nu?

Het beste kan je je kaartje doorverkopen, bijvoorbeeld aan vrienden, familie, buren of kennissen. We kunnen helaas niet aan terugname doen van kaartjes. Kijk eens op www.ticketswap.nl

-

pers en publiciteit

+ Persaanvraag indienen?

Persaanvragen kunnen worden ingediend op info@8ballmusic.nl. Vermeld hierin in elk geval voor welk medium de aanvraag geldt en op welke manier er aandacht aan het festival besteed wordt. Op basis hiervan wordt in de weken voorafgaand aan het festival een selectie gemaakt. Indienen van een verzoek betekent niet dat er automatisch accreditatie wordt toegekend.

-

huisregels

+ Is er een minimum leeftijd?

De minimum leeftijd voor Bierpop is 16 jaar. Een persoon van 15 jaar of jonger mag alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene. De minimum leeftijd voor het drinken van alcohol is 18 jaar.

+ Alcohol en roken?

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar, bij twijfel kan er naar je identiteitsbewijs gevraagd worden. Bezoekers onder de 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje. Er zijn geen sigaretten te koop op het terrein. Gebruik en handel van softdrugs en harddrugs is verboden. Roken mag alleen in de daarvoor toegewezen rookruimtes.

+ Wat mag er wel en niet mee op het terrein?

Het is verboden om etenswaren, (alcoholhoudende) dranken, glaswerk, blik, plastic flessen met dop, (vuur)wapens, en andere gevaarlijke voorwerpen mee het festivalterrein op te nemen.

Alleen huis- tuin- en keuken fototoestellen (geen fototoestellen met verwisselbare lenzen of spiegelreflexcamera’s) zijn toegestaan op het gehele terrein. Door bezoekers gemaakte foto's mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Tijdens festival kunnen foto’s/video opnames van festivalbezoekers gemaakt worden welke voor promotionele doeleinden voor het festival worden gebruikt. Selfiesticks zijn niet toegestaan om hinder en overlast bij ander bezoekers te voorkomen. Lege halve literflesjes zonder dop zijn welkom op het terrein.

+ Eigendommen meenemen

De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, of enige schade aan bezittingen van bezoekers en/of geleden door bezoekers.

-

het terrein

+ Wat is het betaalmiddel op het evenement?

Eten, drinken etc. wordt op het evenement betaald met munten, deze zijn verkrijgbaar bij de muntverkooppunten op het terrein.

+ Kan ik pinnen bij de muntenverkooppunten?

Er kan met contant geld en pinpas betaald worden.

+ Zijn er lockers aanwezig?

Ja. Deze zullen tegen betaling aanwezig zijn.

+ Ik heb gevonden voorwerpen gevonden/verloren

Alle gevonden voorwerpen dienen te worden afgegeven bij de servicebalie bij de Centrale Entrée. Mocht je spullen verloren hebben, dan kun je je daar melden of bellen met: (038) 421 18 43 (beschikbaar vanaf 08:30 tot 17:00)

+ Kan ik met mijn rolstoel het terrein op?

Het terrein is volledig ‘rolstoelvriendelijk’. Er zijn speciale kaarten beschikbaar voor rolstoel- of begeleidersplaatsen.

+ Welke parkeertarieven hanteert IJsselhallen Zwolle?

  • Concerten en overige muziekevenementen: € 10,00.
  • Touringcars: 2 x het geldende dagtarief. Je dient dit bedrag contant te voldoen.

+ Is er gehoorbescherming te krijgen?

Nee.

+ Is er een camping om te overnachten?

Nee, dit jaar is er geen camping op het festivalterrein. Wil je toch overnachten in Zwolle? Neem dan contact op met een van de vele mooie hotels die Zwolle te bieden heeft. Je vindt hier een mooi overzicht van overnachtingen in Zwolle.

+ En als laatste…

Bierpop is zoals altijd met hart en ziel georganiseerd. Wij vragen alle aanwezigen dan ook om respectvol met andere festivalbezoekers, onze medewerkers en faciliteiten om te gaan. Met eventuele vragen kun je terecht bij het informatie punt of bij een van onze personeelsleden. Namens het hele Bierpop team, Veel plezier!