FAQ

algemeen

+ Wat?

Bier en goeie muziek. BIERPOP heeft een super line-up en Miss Montreal sluit af. Een top avond vol top acts. Dat smaakt naar meer. Veel meer. Mis het niet.

+ Wanneer?

Bierpop 2017 vindt plaats op 18 November 2017 van 17.30 tot 00.00

+ Waar?

Bierpop 2017 vindt plaats in “De Evenementenhal” in Hardenberg, de geboorteplaats van Miss Montreal. Het adres is:
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg Telefoonnummer: +31 (0) 523 289 898 www.evenementenhal.nl

+ Wie treden er op?

Het programma kan worden gevonden op http://www.bierpop.nl/programma

+ Ik zou graag als vrijwilliger aan de slag gaan bij Bierpop. Kan dat?

We zouden het leuk vinden als je ons kwam helpen, maar helaas heeft de evenementenhal eigen personeel.

-

vervoer

+ Hoe kom ik daar?

Bierpop 2017 is bereikbaar met de auto en openbaarvervoer zoals de bus en trein.

  • Auto → De Evenementen Hal in Hardenberg is te bereiken via de ‘Twente Weg’ (N343). Er zijn genoeg parkeerplekken beschikbaar op loopafstand van het evenement. Volg de bordjes in en om Hardenberg.
  • Trein → Vanaf het station van Hardenberg is het 25 minuten lopen naar de Evenementen Hal. Je kan ook de bus of pendelbus pakken bij het station en de rit duurt circa 7 minuten.
  • Bus → Met de bus: de bussen 80, 598 en 680 stoppen naast de Evenementen Hal. Er gaat ook een Bierpop pendelbus vanaf het Hardenberg station. Een buskaartje (enkeltje) kost €3,- per persoon.
  • Fiets → Kom gezellig met de fiets! Bierpop zorgt voor fietsenrekken vlakbij de ingang van het evenement.

-

kaarten

+ Wat zijn de kosten?

Een reguliere kaart kost €36,23 incl service kosten. Campingkaarten zijn per 2 te bestellen. De kosten voor 2 kaarten bedragen €159,40 incl. service kosten.

+ Hé! Waarom zijn de kaarten duurder dan vorig jaar?

We gaan dit jaar met Bierpop nog groter uitpakken. Zowel in de programmering als in de aankleding van het evenement. Dat betekent dat we hogere kosten hebben. We hebben ons best gedaan om de kosten zo min mogelijk door te berekenen in de kaartprijs. We ontkomen er helaas niet aan dat we de ticketprijs lichtelijk hebben moeten verhogen.

+ Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten kunnen worden gekocht op http://www.bierpop.nl/tickets Zijn er verschillende soorten kaarten? Er zijn reguliere tickets en campingkaarten verkrijgbaar.

+ Moet ik mijn kaartjes uitprinten of kan het ook op mijn telefoon?

Het kan zowel op papier als op je telefoon. Zorg wel dat als je je tickets op je telefoon bewaart en je telefoon goed opgeladen is.

+ Ik ben ziek / Ik kan niet komen. Wat nu?

Het beste kan je je kaartje doorverkopen, bijvoorbeeld aan vrienden, familie, buren of kennissen. We kunnen helaas niet aan terugname doen van kaartjes. Kijk eens op ticketswap.nl

-

pers en publiciteit

+ Persaanvraag indienen?

Persaanvragen kunnen worden ingediend op info@8ballmusic.nl. Vermeld hierin in elk geval voor welk medium de aanvraag geldt en op welke manier er aandacht aan het festival besteed wordt. Op basis hiervan wordt in de weken voorafgaand aan het festival een selectie gemaakt. Indienen van een verzoek betekent niet dat er automatisch accreditatie wordt toegekend.

-

huisregels

+ Is er een minimum leeftijd?

De minimum leeftijd voor Bierpop is 18 jaar. Een persoon van 17 jaar of jonger mag alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene. De minimum leeftijd voor het drinken van alcohol is 18 jaar.

+ Alcohol en roken?

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar, bij twijfel kan er naar je identiteitsbewijs gevraagd worden. Bezoekers onder de 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje. Er zijn geen sigaretten te koop op het terrein. Gebruik en handel van softdrugs en harddrugs is verboden. Roken mag alleen in de daarvoor toegewezen rookruimtes.

+ Wat mag er wel en niet mee op het terrein?

Het is verboden om etenswaren, (alcoholhoudende) dranken, glaswerk, blik, plastic flessen met dop, (vuur)wapens, en andere gevaarlijke voorwerpen mee het festivalterrein op te nemen.

Alleen huis- tuin- en keuken fototoestellen (geen fototoestellen met verwisselbare lenzen of spiegelreflexcamera’s) zijn toegestaan op het gehele terrein. Door bezoekers gemaakte fotos mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Tijdens festival kunnen foto’s/video opnames van festivalbezoekers gemaakt worden welke voor promotionele doeleinden voor het festival worden gebruikt. Selfiesticks zijn niet toegestaan om hinder en overlast bij ander bezoekers te voorkomen. Lege halve literflesjes zonder dop zijn welkom op het terrein.

+ Eigendommen meenemen

De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, of enige schade aan bezittingen van bezoekers en/of geleden door bezoekers.

-

het terrein

+ Wat is het betaalmiddel op het evenement?

Eten, drinken etc. wordt op het evenement betaald met munten, deze zijn verkrijgbaar bij de muntverkooppunten op het terrein.

+ Kan ik pinnen bij de muntenverkooppunten?

Er kan met contant geld en pinpas betaald worden.

+ Zijn er lockers aanwezig?

Ja. Deze zullen tegen betaling aanwezig zijn.

+ Kan ik met mijn rolstoel het terrein op?

Het terrein is volledig ‘rolstoelvriendelijk’.

+ Is er gehoorbescherming te krijgen?

Nee.

+ Is er een camping om te overnachten?

Er is een indoor camping op het terrein. Hier zijn aparte tickets voor. De tenten zijn al aanwezig dus je hoeft alleen slaapspullen zoals een kussen, een matje en een slaapzak mee te nemen.

+ Zijn er douches en wc’s op de camping?

Er zijn helaas geen douches aanwezig, maar er is wel een wasgelegenheid. Uiteraard zijn er wel wc’s op de camping.

+ En als laatste…

Bierpop 2017 is met hart en ziel georganiseerd. Wij vragen alle aanwezigen dan ook om respectvol met andere festivalbezoekers, onze medewerkers en faciliteiten om te gaan. Met eventuele vragen kun je terecht bij het informatie punt of bij een van onze personeelsleden. Namens het hele Bierpop team, Veel plezier!